Waar kijk jij naar wanneer je kleding koopt?

Kijk, de lente staat voor de deur. Dat betekend dat je jouw garderobe ook een opfrisbeurt krijgt en je nieuwe kleding in jouw kast wilt gaan hangen. Maar waar let jij allemaal op wanneer je nieuwe kleding gaat kopen? Kijk jij naar merken zoals dsquared? Of kijk je juist naar wat je leuk vindt?

 

Ga je voor shirts of blijf je lange mouwen dragen?

Iedereen is natuurlijk anders, en je hebt natuurlijk ook nog het verschil dat de een het sneller warm heeft en de ander het sneller koud. En dat ook in de lente. Dus dan is het altijd een kijken wat je gaat dragen. Want ga je dan op zoek naar dsquared shirts of ga je juist voor bloesjes met lange mouwen, wat natuurlijk ook shirts met lange mouwen kunnen zijn. Voor de mannen onder ons is het natuurlijk wel iets makkelijker, want die kunnen kiezen uit broeken, kort of lang. En dan shirts met lange of korte mouwen, dat is natuurljk een makkelijkere keuze. Maar de vrouwen onder ons kunnen natuurlijk uit meer varianten kiezen. Zo hebben wij ook dezelfde keuze als mannen, maar we hebben ook nog de lange of korte jurken die we met een panty kunnen dragen. En dan natuurlijk ook nog de soort schoenen die je eronder kan dragen. Het is soms best lastig.

 

Maar het aller belangrijkste is eigenlijk wel het volgende:

En dat is bij je eigen stijl blijven. Dat is gewoon echt het aller belangrijkste. Want wanneer je bij je eigen stijl blijft, dan ben je niet jezelf. En dat is natuurljk niet fijn. want je moet je goed voelen in wat je draagt. Want als je je niet goed voelt in wat je draagt, dan straal je dat vaak ook uit. En dat wil je natuurlijk ook niet. Je wilt je zelfverzekerd voelen. Dus zorg dat je kleding draagt waar jij je goed bij voelt. Dan straal je ook die zekerheid uit en dat wil je natuurlijk.

 

Hou je garderobe geordend

Dit is ook belangrijk. Wanneer je nieuwe kleding toe gaat voegen, is het ook wel belangrijk om af en toe je garderobe op te ruimen en uit te zoeken. Zodat je kleding weg kan doen, of eventueel verkopen, wat je niet draagt en dan kan je kijken wat je nieuw kan gaan kopen. En dan koop je ook geen kleding wat je eigenlijk al hebt of wat super veel op elkaar lijkt. Dat zou zonde zijn natuurlijk.