Online shoppen met hoge kortingen!

Koopjesjagers opgelet! Er zijn weer veel webshops die ontzettend hoge kortingen bieden op hun online assortiment. Klaar met al dat thuiszitten en mis je het rondstruinen in de winkelstraten of in je favoriete outlets? Pak dan snel je laptop erbij en begin met online shoppen. Deze koopjes zijn namelijk zo geweldig, dat je al snel vergeet wat je mist.

De beste kledingdeals

Voor de beste kledingdeals moet je op dit moment op het internet zijn. Niet alleen de bekende webshops zoals H&M en meer hebben altijd goede aanbiedingen of een sale online staan, online vind je namelijk ook verzamelwebsites die alleen maar korting aanbieden. Denk daarbij aan grote namen zoals Zalando, die kleding meestal net iets onder de prijs van andere webshops aanbiedt. Ook is het internet een walhalla voor outletshoppers. Zo heb ik laatst bijvoorbeeld de website van Afound ontdekt. Dit is een soort marktplaats waar allerlei grote merken, van H&M tot designer, hun ‘oude’ collecties aanbieden. Je scoort hier splinternieuwe kledingstukken uit het vorige seizoen, kleding die niet in de sale is verkocht of kleding waar te veel voorraad van is. Ze claimen dat je altijd 25% tot 70% korting pakt!

Zalanda heeft trouwens niet alleen sale op haar website, maar biedt ook een speciale app voor echte koopjesjagers. In Zalando lounge vind je allerlei dagdeals van topmerken. Wees er snel bij en houdt de planning goed in de gaten, want hier gaat het altijd heel hard.

Inrichting en huishoudelijk

Voor de beste deals voor in huis moet je zijn bij websites met een marketplace. Iedereen kent natuurlijk Bol.com. Sinds deze webshop haar deuren heeft opengezet voor externe verkopers, is het aanbod niet meer aan te slepen. Voordeel voor jou als liefhebber van scherpe prijzen: deze verkopers concurreren allemaal keihard met elkaar, waardoor jij altijd wel kan vinden wat je zoekt tegen een uitzonderlijk lage prijs.

Daarnaast is het je vast niet ontgaan dat Amazon inmiddels ook in Nederland is gearriveerd. Heb jij al wat besteld? Ik kon in ieder geval de verleiding niet weerstaan. Mijn hele gang en een deel van de woonkamer staan dan nu ook vol met kartonnen dozen. Dit is eigenlijk niet alleen zo tijdens de huidige Corona crisis. Normaal gesproken kom je namelijk ook overal in mijn huis kartonnen dozen en plastic zakjes van Aliexpress tegen.

Nu ben ik natuurlijk ook enorm benieuwd naar jouw shopervaring tijdens de lockdown: heb jij al goede deals gevonden en besteld?