Dit merk zien we ineens overal

Dit merk moet je kennen, want tegenwoordig zie je iedereen van jong tot oud er mee lopen. Als je nog niet één item van reinders hebt gezien, dank klopt er iets niet. Vrouwen van alle leeftijden lopen rond in de kleding van het merk. Dit merk kun je up of down dressen en daarom hebben we deze blog voor je geschreven. Helaas hebben we nog geen nieuwe outlet gespot, maar we willen je wel helpen met het stylen van de Reinders outfits. Ben jij een van de vele mensen die in het bezit is van één of meer kledingstukken van dit merk? Lees dan vooral verder voor de beste tips om je outfits te combineren.

Sportief en stijlvol

Het merk is zowel stijlvol als sportief. De stoffen die worden gebruikt zijn vooral van stretch materiaal en dat is erg fijn. Vooral de bekende pakjes die bestaan uit een geribbelde trui en legging lijken het goed te doen. Je ziet vrouwen met deze outfit tijdens het uitgaan én in de supermarkt. Dat betekent dat het een erg veelzijdige outfit is. Om de outfit op een stijlvolle manier te combineren kun je er een paar hakken onder dragen. Een clutch of kleine tas in dezelfde kleur maakt de reinders outfit helemaal af. Om het juist iets sportiever te maken, kun je er een paar sneakers onder dragen. Met een leuke pet of een paardenstaart  maak je de look helemaal af.

Jurkjes, flaired pants en glitterpakjes

Naast de meest bekende outfits van het merk hebben de zusjes ook nog een hoop andere dingen in de collectie. Zo zie je steeds vaker de schoenen van het merk voorbijkomen. Glitterpakjes en jurkjes zijn er ook volop. De flaired pants van het merk zijn er in verschillende prints. Zo heb je de broeken met een print van slangenleer en verschillende varianten met glitters.  De jurkjes moeten ook niet vergeten worden, want ook die zien er geweldig uit. Van top tot teen reinders kleding is geen slecht idee.

Geef er je eigen draai aan

Aangezien er veel mensen met de kleding van het merk rondlopen (begrijpelijk, want het is geweldig) val je niet op. Ben jij het type dat wel graag opvalt tussen de massa dan kun je er je eigen draai aan geven. Kies er bijvoorbeeld voor om een opvallende accessoire aan je outfit toe te voegen. In de meeste gevallen werkt dit heel goed en zal je outfit alleen maar leuker worden!