Ga met je boottrailer op vakantie naar schitterende zeeën

Je hebt net een boottrailer gekocht om je droomboot mee op te halen. Het stond al jaren op je verlanglijstje en nu is het eindelijk zo ver: met je eigen boot op vakantie! Er komt veel bij kijken qua planning, maar daar heb jij geen problemen mee. Je vindt het leuk om veel te moeten regelen als je daar iets voor terug krijgt wat je altijd al hebt gewild.

Met een boottrailer je boot ophalen

Na heel wat uurtjes op Marktplaats te hebben gespendeerd, heb je niet alleen je prachtige boottrailer gevonden, maar ook je boot. Je hebt geen vaarbewijs, maar dat is voor deze grootte boot ook niet nodig. Het is een klein bootje die net op de trailer past, maar waar je makkelijk met z’n vieren in kunt. Je hebt met de verkopende partij afgesproken dat je de boot volgende week met de boottrailer komt ophalen. Wat een succes!

De boottrailer klaar maken

Om de boot op te kunnen halen, moet de boottrailer klaar zijn om de boot te kunnen vervoeren. De juiste instellingen moeten gevonden zijn om de boot er zo op te kunnen schuiven. Je hebt alles afgemeten; zo moet het perfect zijn. Je rekt de banden nog eens op en oliet de te verschuiven platen waarmee de boot op de boottrailer wordt gehesen. Ready to go…

Neem de boot mee!

Eenmaal aangekomen op het adres van de verkopende partij bleek het nog lastiger te zijn om de boot op de boottrailer te trekken dan je je had voorgesteld. Gelukkig was er een sterke man bij die ‘m vanuit het water erop kon slepen. Met zweet op alle mogelijk voor te stellen plekken reken je af en rijd je met boot op de boottrailer terug naar huis.

Inpakken en gaan met de boottrailer…

De boot heeft een tijdje op de boottrailer in de opslaggarage gestaan zodat het zo weinig mogelijk vervuild kon worden in de buitenlucht. De vakantie was al geboekt: naar Kroatië! Met je partner en kinderen kunnen jullie binnenkort gaan genieten van de Adriatische Zee. De boot kan zo het water in worden geduwd om jullie te laten genieten van het heldere blauwe water. En wanneer jullie niet op het water zijn kan de boot natuurlijk gewoon op de trailer staan. Naast jullie hutje, terwijl jullie bezig zijn met het aansteken van de barbecue. Een knusse vakantie die geen kans heeft van mislukken!