outlet-weekend.nl

Gellak: altijd perfect gelakte nagels

De trend van het moment is gellak op de nagels. Tegenwoordig zie je bijna elke vrouw met perfect gelakte nagels. Als je langs nagelsalons loopt, zitten deze vaak vol met dames die hun nagels laten doen en is er zelfs een wachtrij. Mooie nagels zijn een fashion statement geworden, en dat snappen we wel. Het ziet er namelijk super trendy en verzorgd uit!

Perfecte nagels onderhouden kan duur zijn

Nu kan het zijn dat je door al die perfect gelakte nagels om je heen naar je eigen afgebladderde nagellak kijkt en denkt: misschien moet ik ook overstappen op gellak. Echter is het goed om te weten dat regelmatige bezoekjes aan de nagelsalon enorm kunnen aantikken. Niet iedereen bezit over zo een dikke portemonnee om dat constant te financieren. Gelukkig kun je ook gellak kopen voor thuis! Met een gellak set voor thuis kun je zelf je nagels doen. Dit scheelt niet alleen een hoop knaken, het is ook nog eens super leuk om te doen.

Salonkwaliteit nagels gewoon thuis op de bank

Online zijn er verschillende thuis sets verkrijgbaar, maar wij zijn vooral fan van de gellak sets van het merk Yinger. Deze gebruiksvriendelijke sets komen compleet met primer, base en top coats, nagelvijlen en speciale UV-ledlamp. En natuurlijk een aantal van je favoriete kleuren, die je kunt aanvullen en combineren. Yinger heeft een eindeloos pallet aan kleuren beschikbaar. Zo kun je gaan voor de perfecte kleur die past bij jouw mood, outfit of het seizoen. In de zomer is het bijvoorbeeld een trend om voor een lichte pastelkleur te gaan. Dit zorgt voor een heerlijk zomers sfeertje, en geven je nagels de kleur van fris sorbet ijs. Voor het komende winter seizoen zou je kunnen gaan voor warmere kleuren, zoals klassiek donkerrood of, als je je avontuurlijk voelt, olijfgroen. Met de verschillende gellak kleuren kun je werkelijk alle kanten op!

De kracht van gellak

Het mooie van gellak is, dat het veel langer blijft zitten dan gewone nagellak. Nagellak begint vaak al in de eerste week af te bladderen, en dit ziet er natuurlijk niet uit. Gellak blijft stevig op de nagels zitten en zorgt ervoor dat jouw nagels er tot wel 14 dagen (soms zelfs langer) perfect gelakt uit zien. Hoe beter je voor je nagels zorgt na het aanbrengen van gellak, hoe beter. Begint de lak op een gegeven moment los te laten? Ga dan vooral niet aan de gel laag zitten peuteren. Hiermee riskeer je namelijk dat je een stukje van je nagel afscheurt (en dat doet pijn!). Het beste is om de gellak professioneel te laten verwijderen in de salon, of het zelf te doen met speciale remover. En dan kun je je nagels weer voorzien van een nieuw fris kleurtje! Voor welke kleur ga jij dit seizoen?

Mobiele versie afsluiten