outlet-weekend.nl

Een vloer dat tegen een flinke stoot kan.

Ben jij op zoek naar een vloer die niet snel beschadigd en tegen een goed stootje kan? Dan is een epoxy vloer ideaal voor jou. En dan hoor ik je denken: Wat is nou weer een epoxy vloer? Nou een epoxy vloer is een gietvloer. Want bij gietvloeren worden er verschillende lagen gemaakt van epoxy hars. Die lagen worden, door de epoxy, extreem hard en hecht dan goed. Dat klinkt als de ideale vloer die goed tegen een stootje kan. 

Wat zijn eigenlijk de voordelen van een epoxyvloer?

Eigenlijk zijn de voordelen van een epoxyvloer erg simpel. De vloeren zijn voornamelijk geschikt voor toepassingen waar er bijvoorbeeld zware machines of transport middelen aan te pas komen. De epoxyvloer is namelijk een van de hardste vloeren die gegoten kan worden. Nou is dat even een top vloertje.

Maar waarvoor kan je zo’n vloer gebruiken?

In garages doet deze vloer het zeker goed.

Door de hardheid van deze vloer, wordt de epoxy vloer voornamelijk gebruikt in ruimtes waar er behoefte is aan een vloer die goed overweg kan met zware elementen. Denk bijvoorbeeld Daan een plek waar zware machines op staan of waar zware voertuigen overheen rijden. Of het nu een auto garage, of de garage thuis is, een epoxy vloer doet het daar altijd goed. Hij kan goed tegen een stootje, dus wanneer er een keer iets hards valt is dat geen probleem of gelijk een reden tot paniek. Het voordeel aan deze gietvloer is ook nog een dat het redelijk makkelijk schoon te maken is. Dus is er iets geknoeid of lekt er iets, dan is dit goed schoon te maken op deze vloer. En dat is natuurlijk erg makkelijk. De vloer loopt ook niet snel schade op, onlangs dat er veel beweging op het oppervlakte kan zijn.

Een magazijn is goed voorzien met deze vloer.

In een magazijn werkt deze vloer ook erg goed en is het een uitstekende keuze. Omdat in een magazijn er ook constant beweging is en er van alles gebeurd. Is een epoxy vloer een goede oplossing. Ook wanneer er gereden wordt in het magazijn, kunnen de banden ook minder schade brengen aan de vloer. Je merkt vaak bij beton, dat de schade wat snel te zien is. En dat wil je natuurlijk niet, want je wilt ook een veilige werkomgeving hebben. Een epoxy vloer is twee keer zo sterk als beton, dus dat is zeker een mooie meevaller. Epoxyvloeren zijn ideaal voor werksituaties als dit, omdat de vloeren zo goed als kras- en slijterij zijn.

Mobiele versie afsluiten